Termeni si conditii

1. Informatii despre site
1.1 www.3dhub.ro este un site web de gazduire gratuita de anunturi de promovare servicii de imprimare 3D si a activitatilor conexe acestui domeniu. Echipa www.3dhub.ro nu vinde produse si nu intermedieaza vinzarile/cumpararile/schimburile de pe acest site. Utilizatorii inregistrati care pun anunturile sunt singurii responsabili cu privire la ofertele plasate pe site. Singura activitate a www.3dhub.ro este cea tehnica de asigurare a functionarii site-ului si a accesibilitatii acestuia.
1.2 Prin acest document sunteti notificati ca www.3dhub.ro nu isi asuma nicio raspundere cu privire la calitatea sau corectitudinea anunturilor.
2. Proprietatea Intelectuala
2.1 Structura si design-ul www.3dhub.ro, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt proprietatea www.3dhub.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturilor conexe. In continuare prin Structura va fi denumit toate elementele site-ului atat ca design cat si cod sursa cu exceptia continutului text/pozele adaugate de utilizatori. In consecinta structura reprezinta proprietatea www.3dhub.ro si nu poate fi copiata/clonata sub nici o forma. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati, drepturile de proprietate intelectuala si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. De asemenea anunturile publicate de utilizator nu pot fi copiate fara acceptul, atat al utilizatorului cat si a www.3dhub.ro.
2.2 In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.3dhub.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la comercial@3dhub.ro cu drepturile incalcate pentru a permite administratorilor www.3dhub.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale. De asemenea, ne rezervam dreptul de a va cere mai multe informatii care sa demonstreze incalcarea drepturilor dvs. de proprietate intelectuala, in cazul in care acest lucru nu este evident.
2.3 Puteti vizualiza continutul www.3dhub.ro doar pentru folosinta dvs. personala. Este interzisa orice utilizare a continutului www.3dhub.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Este interzisa trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei. De asemenea nu este permisa modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra(administratorilor www.3dhub.ro). Nu aveti dreptul sa indepartati insemnele care identifica dreptul de autor al www.3dhub.ro asupra site-ului. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: comercial@3dhub.ro.
3. Suspendarea accesului
www.3dhub.ro poate sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale.
4. Schimbari ale site-ului
www.3dhub.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau/ori anunturile publicate. De asemenea, www.3dhub.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut. 5. Inregistrare si responsabilitati
5.1. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul www.3dhub.ro cu terte persoane. www.3dhub.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, www.3dhub.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la continutul sau. Inregistrarea in cadrul acestui site este gratuita si www.3dhub.ro isi rezerva dreptul de a sterge 2 conturi facute de aceiasi persoana si a interzice pe viitor accesul la acest site celor care incalca aceste reguli.
5.2. Nici o transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, www.3dhub.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, cat si de la serviciile noastre in mediul online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs.risc.
6. Informatii cu caracter personal
6.1. Scopul colectarii datelor personale ofera posibilitatea de a fi contactat cu privire la anuntul dvs., atit de catre noi cit si de catre alti utilizatori ai site-ului ca potentiali cumparatori. Ne rezervam posibilitatea sa folosim datele personale colectate cu privire la informare in cadrul unor campanii promotionale desfasurate de www.3dhub.ro.
6.2. www.3dhub.ro colecteaza pe o perioada nedeterminata adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.
7. Legea guvernanta
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu